Kezdőlap Mobil 12 megapixeles kamerával, A9 chippel, 2 GB RAM-mal érkezhetnek az új iPhone-ok

12 megapixeles kamerával, A9 chippel, 2 GB RAM-mal érkezhetnek az új iPhone-ok

3 perce olvasva
12 megapixeles kamerával, A9 chippel, 2 GB RAM-mal érkezhetnek az új iPhone-ok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


A KGI Securities forrásai már számtalan esetben közöltek megbízható információkat a később debütáló iPhone-okról, iPadekről, de a Watch-ról is megannyi helytálló adatot napvilágra hoztak már. Most az új Apple mobilokról osztottak meg értékes tudnivalókat, bár ehhez most nincs köze annak a Ming-Chi Kuónak, akinek a szavaira igazán lehetne alapozni. A KGI szerint mindenesetre mind az iPhone 6s, mind az iPhone 6s Plus megkapja az okosórában lévő Force Touch technológiát, így nem csak érintés-, hanem nyomásérzékenyek is lesznek a kijelzők. A megjelenítővel kapcsolatos hír az is, hogy a cég szerint nem lesz 4 hüvelykes variáns, így akik erre várnak, azoknak sajnos csalódniuk kell.

 

A KGI elmondásai alapján az Apple marad a 4,7 és 5,5 hüvelykes képernyőknél, ám ezek meghajtását már az Apple A9 rendszerchip végzi, az alkalmazások futtatását pedig a 2 GB-nyi LPDDR4 RAM segíti majd. Az almás vállalat állítólag kamerafelbontás terén is előrébb lép, hiszen az új masinákba már 12 megapixeles szenzort szerelnek. Az iPhone-ok gyártása augusztusban kezdődik meg, az elemzők pedig azt várják, hogy év végéig 80-90 millió darab talál ezekből gazdára. A cupertinóiak állítólag az elhajlási (bendgate) botránynak is elejét vennék, így Series 7000 típusú alumíniumot használnak majd, ami 70 százalékkal erősebb az eddigi megoldásoknál. További információ, hogy még inkább tökéletesítik majd az eddig is kiválóan működő Touch ID ujjlenyomat-olvasót. A legújabb generációs készülékek szeptemberben mutatkoznak majd be, az ezt követő hetekben pedig már a boltok polcain is láthatjuk a termékeket.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő zoomkamerát kaphat a Xiaomi következő okostelefonja

A tippek szerint a Mi Note 11 lehet a következő Xiaomi mobil, ezúttal 12x-es optikai és 12…