Kezdőlap Mobil 200 dollárért előrendelhető az Alcatel OneTouch Idol 3

200 dollárért előrendelhető az Alcatel OneTouch Idol 3

3 perce olvasva
200 dollárért előrendelhető az Alcatel OneTouch Idol 3 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
5


Barcelonában az idei Mobile World Congress kiállítás hivatalos megkezdése előtt mutatkozott be az Alcatel megújult Idol termékpalettája, aminek legnagyobb darabja az 5,5 hüvelykes képátlójú Idol 3. A készülék a kategóriájához képest kifejezetten tisztességes hardveres felhozatallal érkezik, nyolcmagos processzorral felvértezett Snapdragon 615 lapkakészlet, Adreno 405-ös grafikus gyorsító és két gigabájtnyi LP-DDR3 RAM került bele. A megjelenítője 5,5 hüvelykes képátlóval rendelkezik, Full HD felbontású és OGS technológiával bír, azaz semmilyen réteg nincs a kijelző és az üveg között.

 

A phablet egyik fő érdekessége, hogy JBL márkájú hangszórók helyezkednek az előlap alján és tetején, ezek pedig beszédmikrofonként is funkcionálnak, ami telefonáláskor könnyebbséget jelenthet, hiszen a telefont akár fejjel lefelé is foghatjuk beszéd közben, a szoftveres felület pedig ennek megfelelően elfordul, így a hívások fogadásakor semmiképpen sem foghatjuk rosszul a készüléket.

 

Alcatel One Touch Idol 5,5
Alcatel One Touch Idol 5,5″

Az Alcatel újdonsága április 21-től vásárolható meg, Amerikában pedig már előrendelhető, aki a piacra kerülés napja előtt leadja a rendelését, az kártyafüggetlenül 199 dolláros áron kaparinthatja meg az Idol 3 nagyobbik kiadását, a jelenlegi dollárárfolyamoknak megfelelően ez körülbelül 56 000 forintnak felel meg, természetesen csak a helyi felhasználóknak, itthon erre még némi plusz költség tolódna vám és áfa formájában.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…