Kezdőlap Mobil 5,2 hüvelykes kijelzővel és 25 megapixeles kamerával jöhet a Lumia 940

5,2 hüvelykes kijelzővel és 25 megapixeles kamerával jöhet a Lumia 940

2 perce olvasva
5,2 hüvelykes kijelzővel és 25 megapixeles kamerával jöhet a Lumia 940 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Valamikor az év további részében mutatkozhat be a Lumia 940, a Microsoft legújabb csúcskészüléke. A masina a tavaly leleplezett Lumia 930 örököse lesz, a bejelentéshez közeledve pedig egyre többet tudhatunk meg a mobilról. A zászlóshajóból két változat is készülhet majd, az egyik 5,2 hüvelykes, a másik, vagyis az XL variáns pedig 5,7 hüvelykes kijelzővel kerülhet forgalomba. A két újdonság már minden bizonnyal Windows 10 operációs rendszerrel lát napvilágot.

 

Hardveres téren is erős fejlődés várható, a burkolat alatt ugyanis a hírek szerint egy nyolcmagos processzor dolgozik majd, nem kizárt például egy Snapdragon 810 SoC sem. A hátlapi kamera még nagyobb hangsúlyt kap majd, 24 vagy 25 megapixeles felbontással rendelkezik majd, a szelfi fényképező pedig 5 vagy 8 megapixeles lehet. A valóságtól már egy kicsit elrugaszkodott gondolatok szerint akár retinaszkennert is kaphat a Lumia 940, és különféle 3D-s mozdulatokkal lehetne gesztusvezérelni. Hogy ezekből mi valósul meg, az talán az április 29-én tartandó BUILD konferencián kiderül, ahol a Lumia 940 mellett a Lumia 830 két SIM-es változatát is bejelenthetik.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…