Kezdőlap Mobil Ellentmondásos Xperia Z4 és Z5 pletykák érkeztek

Ellentmondásos Xperia Z4 és Z5 pletykák érkeztek

4 perce olvasva
Ellentmondásos Xperia Z4 és Z5 pletykák érkeztek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


A Sony Xperia Z megjelenését követően a japának nagyjából félévente piacra dobtak egy új csúcskészüléket, a Z3 után azonban a Z4 kihagyta a Las Vegas-i CES-t és a barcelonai MWC-t is, ezért sokan már szeptemberi megjelenésre tippelnek. A fentiek ellenére nem hagyott alább a Z4 információinak kiszivárogtatása, a Snapdragon 810-es rendszerchipről már korábban szó volt, és a márciusban bemutatott Z4 Tablet is ilyen SoC-t kapott, aztán termékképek is felbukkantak a készülőfélben lévő új telefonról.

 

A ViziLeaks kéminformáció szivárogtató oldal ugyanakkor azt közölte, hogy a mostanában megjelent információk nem is a Z4-ről, hanem egy Z3 Neo nevű készülékről szólnak, és valóban nem mostanában érkezik a Z4, amely akár új dizájnt kaphat. A fenti oldal egyébkén helyesen megtippelte, hogy egy helyett két S6 is érkezik, valamint azt, hogy a One M9 Snapragon 810-zel, és QHD-s helyett Full HD-s megjelenítővel mutatkozik be.

 

Az alábbi képen friss kéminformációk szerint mégsem az Xperia Z4, hanem az Xperia Z3 Neo látható
Az alábbi képen friss kéminformációk szerint mégsem az Xperia Z4, hanem az Xperia Z3 Neo látható

 

Az Android Origin merőben más belső információkhoz jutott, és már az Xperia Z5 termékcsaládról beszél Ultra és Compact testvérekkel, amelyek vagy az idei negyedik negyedévben, vagy ha a Snapdragon 820-as SoC késik, 2016 januárjában jelenhetnek meg. Az Android Origin is új küllemre számít, valamint az ujjlenyomat-olvasó felbukkanását sem zárja ki, igaz, ilyen biometrikus azonosítási technológiát várhatóan csak a Z5 Ultra phablet fog kapni. A fenti oldal azt is tudni véli, hogy egyhamar az Xperia termékcsalád nem kap optikai képstabilizátort a kamerához. Az Xperia Z5 egyébként QHD megjelenítővel érkezhet, míg az Android Origin úgy tudja, a Z4 csak néhány piacon jelenik majd meg ilyen felbontású kijelzővel, máshol 1080p-s panel kerül a védőüveg alá.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő zoomkamerát kaphat a Xiaomi következő okostelefonja

A tippek szerint a Mi Note 11 lehet a következő Xiaomi mobil, ezúttal 12x-es optikai és 12…