Kezdőlap Mobil Három új BlackBerry telefon érkezhet

Három új BlackBerry telefon érkezhet

3 perce olvasva
Három új BlackBerry telefon érkezhet bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


Mondani sem kell, hogy a BlackBerry igencsak nehéz időszakon van túl, több fontos változás is történt a cég, a termékek és a felső vezetés életében. A kanadaiak az MWC-n mutogatták először büszkén az év további részében piacra kerülő Leap mobiljukat, és kihangsúlyozták, hogy a termékportfólióban a régi tradíciókhoz híven a billentyűzettel szerelt okostelefonok kapják majd a legnagyobb hangsúlyt. A most kiszivárgott képek ezt az állítást támasztják alá, ugyanis a fotók tanúbizonysága szerint három új készülékkel is előrukkolhat majd a vállalat.

 

Az első masina BB Slider vagy Venice néven kerülhet forgalomba, és 5,1 hüvelykes, 1440 x 2560 pixel felbontású, oldalak felé lehajló kijelzővel rendelkezik majd. A szerkezet az előzetes képek alapján elég jól néz ki, és hardveresen sem lehet panasz rá, hiszen valószínűleg egy nyolcmagos processzor (Snapdragon 810) hajtja majd, 16 megapixeles kamerát kap, és 3650 mAh kapacitású akkumulátor látja majd el energiával.

 

Van még persze újdonság a BlackBerry tarsolyában, ilyen az egyelőre Oslo néven emlegetett eszköz, mely a Passport örököse lehet. Az Oslo 1440 x 1440 pixeles megjelenítővel, Snapdragon 800 SoC-vel, 13 megapixeles fényképezővel, valamint 3450 mAh-s teleppel láthat napvilágot, és nem marad el természetesen a QWERTY billentyűzet sem.

A harmadik versenyzőnek még nincs neve, csak P’9984 modellszámon szerepel a lehetőségek között. Ez már nem egy új utód, hanem egy Porche dizájnnal rendelkező készülék lehet, a szokásos prémium anyaghasználatot feltételezve.
Természetesen még egyelőre semmilyen biztos információ nincs a mobilokról, ám úgy tűnik, hogy a BlackBerry nagyon komolyan veszi majd a 2015-ös évet, és valóban igyekeznek majd az üzleti szektorra koncentrálni.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő zoomkamerát kaphat a Xiaomi következő okostelefonja

A tippek szerint a Mi Note 11 lehet a következő Xiaomi mobil, ezúttal 12x-es optikai és 12…