Kezdőlap Mobil Japánban mutatkozott be a HTC J Butterfly

Japánban mutatkozott be a HTC J Butterfly

2 perce olvasva
Japánban mutatkozott be a HTC J Butterfly bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
5


Lassan egy kissé nehézkes lesz megállapítani, hogy pontosan melyik készülék nevezhető a HTC csúcsmodelljének. Bemutatkozott ugyanis Japánban a J Butterfly névre keresztelt mobil, ami meglehetősen kellemes specifikációkkal rendelkezik.

 

Kezdjük azzal, hogy az előlapon egy 5,2 hüvelykes, 1440 x 2560 pixel felbontású Super LCD3 kijelző kapott helyet, amivel a masina a One E9+ és a One M9 közé ékelődik be. Abban egyedülálló a J Butterfly, hogy ez a vállalat első olyan QHD-s telefonja, amit már a Snapdragon 810 SoC hajt meg. Rendszermemóriából 3 GB-ot, belső tárhelyből pedig 32 GB-ot kapott a kütyü, utóbbit akár 128 GB-os microSD kártyával is ki lehet bővíteni.

 

További egyediség, hogy a tajvaniak újdonságának hátlapján egy 20,2 megapixeles kameraduó kapott helyet, az egyik a távolságot (mélységet) méri fel, a másikkal pedig fotózni és videózni lehet, utóbbit maximum 2160p-ben tehetjük meg. Az előlapi szenzor sem gyenge, hiszen 13 megapixeles fotókat képes készíteni.

 


[+]

A 151 x 73 x 10,1 milliméteres dimenziókkal, 162 grammos tömeggel, valamint 2700 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező szerkezet IP55/IP57 védettséggel rendelkezik, és piros, fehér, kék színekben lesz elérhető. A J Butterfly júniustól egyelőre csak a japán KDDI kínálatában vásárolható majd meg, globális piacra kerülésről nem esett még szó.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…