Kezdőlap Mobil Javít a fotók minőségén az új One M9 frissítés

Javít a fotók minőségén az új One M9 frissítés

2 perce olvasva
0
0
0


A HTC One M9 egyik legfontosabb újítása az UltraPixel technológiát az előlapra száműző, 20 megapixeles hátlapi kameramodul, amely immáron egy Toshiba szenzort rejt. A One M9 nappali körülmények között valóban előrelépett elődjéhez képest, azonban kiszúrtuk a fehéregyensúly bizonytalanságát nagy dinamikájú témák fotózásakor, illetve több apró inkonzisztenciával is találkoztunk. A most megjelent, és a napokban egyre több One M9-re megérkező frissítés ezeket hivatott orvosolni.

 

A Phandroid feltelepítette és mindjárt ki is próbálta a 88,6 megabájtos, 1.32.531.33-as szoftvercsomagot, úgyhogy mi is meg tudjuk mutatni, amire a készülék fotózás közben jutott a frissítés előtt és után. A képeken jól látszik, hogy a friss fotók a jobb oldalon lényegesen élesebbek, talán némi szoftveres élesítés vagy az autófókusz pontosításának hatására, illetve a megvakuzott témák esetében sem jellemző a világosabb részek kiégése, a készülék ugyanis most már jobban bánik az expozícióval.

 

 

Mindez jól mutatja, hogy mennyi minden múlik a kamerák hardveres képességein túl a szoftveres oldalon, és a HTC-nél gőzerővel dolgoznak a teljesítmény folyamatos javításán.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil

Szólj hozzá

Érdekesek lehetnek:

Hogyan tartsuk számon a pénzügyeinket PC-n?

Az Inesoft Cash Organizer segíthet átláthatóbbá tenni a pénzügyeinket.   Az Inesoft C…