Kezdőlap Mobil Képeken az LG G4 doboza

Képeken az LG G4 doboza

2 perce olvasva
Képeken az LG G4 doboza bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Az LG úgy döntött, hogy nem sok meglepetést tartogat a G3 folyatásának ma délutáni premierjére, az 5,5 hüvelykes Quantum IPS QHD megjelenítő, az F/1,8 kameralencse és egy sor másik információ a gyártótól nyilvánosságra került, és kiszivárgott jó pár renderkép is, már kémforrásból. A dobozról eddig nem sok minden derült ki, de most ezt is lencsevégre kapták.

 

A két kép közül a hátlapi az érdekesebb, azon ugyanis több információ most már megkérdőjelezhetetlenül szerepel, így a 138,8 milliméteres képátló, amely 5,46 hüvelykre fordítható le. Bár a rendszerchipre vonatkozó információt pont nem látni, a kijelző alatt alighanem a hatmagos Snapdragon 808 lapul majd.

 

A további jól leolvasható információk alapján 16 megapixeles hátlapi és 8 megapixeles előlapi kameraszenzorra, Quad Beat 3-as mikrofonos fülesre, 3000 milliamperórás akkumulátorra és RGB szenzorra is lehet számítani. Azt is tudjuk már, hogy a bekapcsoló és hangerőgombok ezúttal is a hátlapra kerülnek, a lézeres autófókuszos kamerarendszer alá. A G4-ről magyar idő szerint délután 5 órakor hullik le a lepel.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…