Kezdőlap Mobil Kiszivárgott a Galaxy S6 edge Android 5.1.1-es frissítése

Kiszivárgott a Galaxy S6 edge Android 5.1.1-es frissítése

2 perce olvasva
0
0
3


A Samsung idei csúcspárosa, a Galaxy S6 és az S6 edge Android 5.0.2-es verziójával debütált, és a mai napig ezt a szoftvert futtatja a TouchWiz legújabb változatával. Ha hihetünk a feltételezésnek, nemsokára mindkét készülék hivatalosan is megkapja az Android 5.1-es rendszert, ez pedig legalább egy hasznos új funkcióval is bővítheti a telefonokat.

 

A fenti képen jól látszik, hogy az alapvető felhasználói fiók mellett újat és korlátozott vendég fiókot is létre lehet hozni, így ki-ki a maga beállításaival és személyes adataival használhatja ugyanazt a mobileszközt. Ez a szolgáltatás az androidos táblagépek után egyébként a Nexus 6 mobiltelefonon is felbukkant a lollipopos rendszercsomag keretében. A dolog előnye az S6 és az edge esetében az lehet, hogy ki-ki a maga ujjlenyomatával juthat túl képernyőzáron, ezt pedig a Tab S modellek kapcsán már mi is kipróbáltuk.

 

 

Az Android 5.1.1 kezdeti verziója a Sammobile mellett egyébként egy amerikai T-Mobile előfizető S6 egde-én is felbukkant (lásd a videót fent), állítólag véletlen OTA-frissítés keretében, úgyhogy nem alaptalan azt feltételezni, hogy hamarosan hivatalosan is megérkezhet az első nagyobb szabású frissítés az új Galaxy csúcsmodellekre.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil

Szólj hozzá

Érdekesek lehetnek:

Hogyan tartsuk számon a pénzügyeinket PC-n?

Az Inesoft Cash Organizer segíthet átláthatóbbá tenni a pénzügyeinket.   Az Inesoft C…