Kezdőlap Mobil Kiszivárgott a windowsos LG telefon

Kiszivárgott a windowsos LG telefon

3 perce olvasva
Kiszivárgott a windowsos LG telefon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


Pár hete lehetett először hallani az LG műhelyében készülő új, Windows Phone alapú okostelefonról, amely több év után töri meg az LG és a redmondiak mobilos kooperációjának csendjét, bár első körben minden bizonnyal csak az amerikai Verizon szolgáltatónál lesz elérhető. A készülék a Lancet becenevet kapta, és 4,5 hüvelykes FWVGA megjelenítő virít az előlapján. Az okostelefon 64,8 x 129,8 x 10 milliméteres lehet és 143 grammot nyomhat, persze a hivatalos bejelentésig a most kiszivárgott, véglegesnek tűnő specifikációt még mindig nem szabad készpénznek venni.

 

A Lencetet a Windows Central szerint a négymagos, 64 bites Snapdragon 410 hajtja az Adreno 306-as IGP-vel és 1 GB RAM-mal a fedélzeten, a készüléken pedig a legfrissebb Windows Phone 8.1 verzió fut számos Microsoft szoftverrel, így az Office csomaggal, a Cortanával és a Health and Fitness applikációval. Az LG oldaláról a duplakoppos ébresztés, a QuickMemo és néhány saját kamerafunkció említhető meg.

 

Az okostelefon előlapjára VGA felbontású, a hátlapjára pedig 8 megapixeles kamera került. A készülékházban 2100 milliamperórás telep lapul. Az LG Lancettel fel lehet majd csatlakozni 4G hálózatokra is, a Verizonnál legalábbis biztosan, ugyanis onnan szivárgott ki a fenti néhány adatlap (lásd a szolgáltatói logót a készülékfotók tetején). A megjelenésről és a későbbi, esetleges szélesebb körű elérhetőségről továbbra sincsenek pontos információink.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő zoomkamerát kaphat a Xiaomi következő okostelefonja

A tippek szerint a Mi Note 11 lehet a következő Xiaomi mobil, ezúttal 12x-es optikai és 12…