Kezdőlap Mobil Lollipopot kap, fehérbe öltözik és olcsóbb lesz a YotaPhone 2

Lollipopot kap, fehérbe öltözik és olcsóbb lesz a YotaPhone 2

3 perce olvasva
Lollipopot kap, fehérbe öltözik és olcsóbb lesz a YotaPhone 2 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


A YotaPhone 2-t szerkesztőségileg nagyon kedveltük, a hátlapi e-ink kijelző nem egy szemfényvesztés, hanem egy remek ötlet, amihez kifejezetten jó szoftveres hátteret társítottak az orosz mérnökök, az elődjéhez képest sokat fejlődött, de tény, hogy még mindig van rajta mit javítani. A készülék egyetlen komoly problémája az árazásában jelent meg, tesztünk ideje alatt 230 000 forintos bruttó áron kínálták a Snapdragon 801-gyel felszerelt YotaPhone 2-t.

 

Most ezen az irreálisan magas áron csökkentettek kicsit, 600 euró körül fog alakulni a végfelhasználói ára, ami körülbelül 184 000 forintra átszámítva még nem minősül bomba vételnek, de jelentősen kedvezőbb annál az összegnél, amit kezdetben meghatározott a cég. A fekete készülék mellé érkezik egy világosabb modell is, aminek hátlapja és oldalkeretei fehér színben fognak pompázni, de a kijelző körüli keret marad fekete színű. Ahogy az a képeken látható, az e-ink kijelző megjelenése is változik a fekete modellhez képest, a háttér itt is a telefon színét veszi fel.

 

YotaPhone 2 fehérben

A YotaPhone 2 mostantól Lollipop rendszer alatt fog futni, a tulajdonosok nemsokára megkapják az OTA frissítést, ami nem csak egy egyszerű verzióugrás lesz, állítólag az e-ink kijelzővel kapcsolatban számos újítást és e-inkre optimalizált alkalmazást kapnak majd a felhasználók.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő zoomkamerát kaphat a Xiaomi következő okostelefonja

A tippek szerint a Mi Note 11 lehet a következő Xiaomi mobil, ezúttal 12x-es optikai és 12…