Kezdőlap Mobil Magyarországra érkezett a Lumia 640 és 640 XL

Magyarországra érkezett a Lumia 640 és 640 XL

3 perce olvasva
Magyarországra érkezett a Lumia 640 és 640 XL bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


A Microsoft külön sajtótájékoztató keretében tudatta a nagyérdeművel, hogy Magyarországra is megérkezett két modelljük, a Lumia 640 és a Lumia 640 XL. Előbbi készülék nagyjából 50 ezer forintos áron kapható, utóbbi pedig majd 70 ezer forint körüli árcímkével kerül forgalomba, a méretesebb variánsra még egy kicsit azonban várni kell. A két eszköz mellé egy éves, 1 TB-nyi OneDrive felhőtárhelyet is biztosító Office 365 előfizetés jár (21 ezer forint értékű csomag), melyre az egy esztendő lejárta után előfizetést kell kötnünk. Ha nem tesszük, akkor a méret korlátozódik 15 GB-ra (Lumiák esetén 30 GB-ra), ha pedig ennél már több adat van a felhőben, akkor nem tudunk újabb fájlokat feltölteni. A két Lumián még Windows Phone 8.1 operációs rendszer fut, ám még idén frissíthetőek lesznek Windows 10-re.

 

A 2500 mAh kapacitású akkumulátorral ellátott Lumia 640 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású IPS kijelzővel rendelkezik. A motorháztető alatt egy Snapdragon 400 SoC teljesít szolgálatot, az 1,2 GHz-es processzor négymagos, a grafikus gyorsítást az Adreno 305 végzi, mindemellett pedig 1 GB RAM segít be. A belső tárhely mérete 8 GB, amit microSD kártyával lehet kibővíteni. A hátlapi kamera 8, az előlapi pedig 1 megapixel felbontású.

 


[+] Microsoft Lumia 640 XL

 

A Lumia 640 XL néhány dologban különbözik csak, hiszen ebben a telefonban már egy 5,7 hüvelykes HD kijelző feszít, hardveresen szinte ugyanazt tudja, mint testvére, csak az előlapi fényképező ennél már 5 megapixeles, valamint az energiaforrás is nagyobb; 3000 mAh-s. A 4G/LTE variánsok a szolgáltatóknál, a 3G-s, két SIM-et kezelő változatok pedig a kártyafüggetlen piacon érhetőek majd el.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…