Kezdőlap Mobil Nemsokára érkezik az Android 5.1 az első generációs Moto telefonokra

Nemsokára érkezik az Android 5.1 az első generációs Moto telefonokra

2 perce olvasva
Nemsokára érkezik az Android 5.1 az első generációs Moto telefonokra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


A Motorola 2013 végén tért vissza néhány igazán sikeres készülékkel, volt egy alsó-középkategóriás modelljük Moto E néven, fölötte állt a Moto G, a paletta legtetejét pedig a Moto X képviselte. Ezek a telefonok viszonylag tiszta Android rendszerrel érkeztek, kevés módosítást eszközölt rajtuk a gyártó, ennek köszönhetően most valószínűleg egyszerűbben tudják optimalizálni az új rendszert a régebbi készülékekre.

 

A Motorola egyik belső embere, David Schuster tegnap Google+ oldalán közölte, hogy az első generációs Moto készülékeik közvetlenül kapják meg KitKat után az Android 5.1-et, kivételt képez ez alól a Moto G XT1032, ami már megkapta a Lollipop-ot. Schuster a hosszúra nyúlt bétatesztet, illetve az Android 5.1-es verzió hibajavításait hozza fel a döntés okaiként, ezzel valószínűleg senki nem ellenkezik, ha a végén a tulajdonosok egy jól működő, stabil rendszert kapnak a frissítéssel.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő zoomkamerát kaphat a Xiaomi következő okostelefonja

A tippek szerint a Mi Note 11 lehet a következő Xiaomi mobil, ezúttal 12x-es optikai és 12…