Kezdőlap Mobil Törésteszten járt az LG G4

Törésteszten járt az LG G4

2 perce olvasva
0
0
2


Alig két hete, április 28-án mutatkozott be hivatalosan az LG G4, a dél-koreai gyártó idei, 5,5 hüvelykes kijelzővel megáldott csúcsmodellje, aminek 1440 x 2560 pixeles felbontású megjelenítője nagyon szép képet mutat, de vajon hogy bírja azt, ha körülbelül másfél méter magasról kőre dobjuk?

 

A készülék előlapját Gorilla Glass 3 technológia védi a karcoktól és a kisebb ütésektől, a fenti videón megnézhetjük, hogy a gyakorlatban mennyire kell leejtenünk a G4-et ahhoz, hogy egy törött kijelzővel szembesüljünk. A videón szereplő telefon összesen kétszer esett le, az első dobás sarokkal, a második pedig kijelzővel lefelé történt, mindkettő körülbelül másfél méteres magasságból. Az elsőt egy kisebb sérüléssel úszta meg a készülék, a másodiknál azonban már a kijelző látta kárát az esetnek, ami teljesen betörött ugyan, de ennek ellenére az érintőfelület továbbra is működőképes maradt.

 

A fenti videó természetesen csak irányadó jellegű és a szórakoztatás kedvéért jött létre, nem ajánljuk senkinek, hogy a saját G4-ével ezt bárki kipróbálja.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil

Szólj hozzá

Érdekesek lehetnek:

Hogyan tartsuk számon a pénzügyeinket PC-n?

Az Inesoft Cash Organizer segíthet átláthatóbbá tenni a pénzügyeinket.   Az Inesoft C…