Kezdőlap Mobil Ütős mobiltrióval robbant be a LeTV

Ütős mobiltrióval robbant be a LeTV

7 perce olvasva
Ütős mobiltrióval robbant be a LeTV bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


A LeTV-t itthon biztosan csak kevesen ismerik, a 2004-ben alapított cég ugyanis elsősorban a Kínai Népköztársaságban tevékenykedik, ahol tavalyi felmérések alapján a harmadik legnagyobb multimédiás tartalomszolgáltató vállalat. A LeTV a Google és az Amazon után egy újabb olyan online óriás lehet, amelyik az internet világából kapcsolódik be a hardveres termékek piacára, első okostévéjük már el is startolt. Most három androidos mobilkészülék mutatkozott be, egytől-egyig erős hardveres felhozatallal.

 

A LeTV 1, vagy egyszerűen csak Le 1 egy 1080p-s, 5,5 hüvelykes készülék, amelyet a MediaTek Helio X10-es (MT6795-ös) nyolcmagosa hajt 3 gigabájt RAM és 16 gigabájt belső tároló kíséretében. A készülék a szériában a legolcsóbb, és már hetvenezer forint környékén hozzá lehet jutni a Kínai Népköztársaságban. Ezért egy roppant vékony képernyőkeretekkel megáldott, fémházas készülék jár 5 megapixeles előlapi és 13 megapixeles hátlapi kamerával, az utóbbit ráadásul optikai képstabilizátor és kéttónusú ledes villanó is segíti.

 

A Le 1 Pro 4 gigabájt RAM-mal és Snapdragon 810-es rendszerchippel lesz megvásárolható
A Le 1 Pro 4 gigabájt RAM-mal és Snapdragon 810-es rendszerchippel lesz megvásárolható [+]

 

A Le 1 Pro a középső darab a családban 5,5 hüvelykes, QHD-s megjelenítővel, 4 gigabájt RAM-mal, 32 vagy 64 gigabájt belső tárhellyel és a Snapdragon 810-es rendszerchippel. Ez a készülék is vékony oldalkereteket és finoman ívelt fémházat kapott. A hátlapra Le 1-gyel megegyező felbontású kamera és ugyancsak két ledes villanó került, az előlapra  viszont 4 megapixeles UltraPixel szenzor. A 32 gigabájtos Le 1 Pro 110 ezer forintnak megfelelő jüanért lesz kapható, a 64 gigabájtos kiszerelés pedig 120 ezerért.

 

A LeTV Max ujjlenyomat-olvasót is kapott, ami a hátlapon helyezkedik el
A Le 1 Max ujjlenyomat-olvasót is kapott, ami a hátlapon helyezkedik el [+]

 

A trió csúcsa a gigászi, 6,33 hüvelykes QHD megjelenítővel felszerelt Le Max, amit nevezhetnénk akár tabletnek is, a 167,1 x 83,5 x 8,95 milliméteres készülékház az 1,6 milliméteres oldalsó képernyőkávának és a  80,3%-os előlapi képernyőaránynak köszönhetően ugyanakkor nem sokkal méretesebb, mint mondjuk a Nexus 6 . A Le Maxot ugyancsak a nyolcmagos, 64 bites Snapdragon 810 hajtja 4 gigabájt RAM-mal felvértezve, a hátlapi optikai képstabilizátoros kamera viszont 21 megapixelesre nőtt. A szenzor a Sony legújabbika (IMX230) 192 pontos, villámgyors autófókusszal. Az előlapra ezúttal is UltraPixel technológiájú szenzor került.

 


A WiHD technológiával nagy bitrátájú videó továbbítható vezetékmentes kapcsolattal [+]
 

A Le Max 32, 64 és 128 gigabájtos kiszerelésben lesz megvásárolható valamikor a következő hónapokban, az árak egyelőre nem ismertek. A fémházas készülék különlegessége, hogy már újfajta, USB-C típusú foglalatot kapott a töltésre és adatátvitelre, de nem maradt ki ebből a variánsból az ujjlenyomat-olvasó és a WiHD kompatibilitás sem, ami nagy felbontású és bitrátájú tartalmak vezetékmentes továbbítását teszi lehetővé kompatibilis eszközök, mondjuk a telefon és egy okostévé között. A hangminőségért a LeHi-FI Audio technológia felel az AKG-val együttműködve. Azt hogy az eszközök pontosan mikor jelennek meg hazájukban és eljutnak-e valaha a kínai határokon túlra, egyelőre nehéz megjósolni, mindenesetre saját tartalomszolgáltatásaival megspékelve igencsak ütős ajánlatnak tűnnek a LeTV első mobiljai az otthoni piacon.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Elképesztő zoomkamerát kaphat a Xiaomi következő okostelefonja

A tippek szerint a Mi Note 11 lehet a következő Xiaomi mobil, ezúttal 12x-es optikai és 12…