Kezdőlap Mobil Ezért nem fogy olyan jól a Galaxy S6?

Ezért nem fogy olyan jól a Galaxy S6?

4 perce olvasva
Ezért nem fogy olyan jól a Galaxy S6? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Áprilisban még rekordnak számító eladásokat tippelt maga a Samsung is, mégsem fogyott olyan jól a Galaxy S6 és az S6 edge az értékesítés első néhány hetében, mint ahogy azt remélték. Friss számolgatások szerint a tavalyi hasonló időszakhoz mérten egymillióval kevesebb új S csúcskészüléket szállított le a Samsung, bár a tízmilliós szám még így is igen jól hangzik az androidos világban.

 

Az Oppenheimer befektetői bank elemzője szerint a várakozásoktól elmaradó eredmények hátterében az állhat, hogy a Samsung túl nagy figyelmet fordított a hardveres oldalra. “Ha megnézzük a Samsung 2015-ös csúcskészülékét, a Galaxy S6 edge-t, azt kell mondanunk, hogy szinte az összes megkülönböztető tulajdonsága a riválisokhoz képest hardveres: az új generációs processzor, a hajlított kijelző, az iPhone-szerű fémkeret, az előlapi ujjlenyomat-olvasó vagy az optikai képstabilizátorral megtámogatott kamera. Ezzel párhuzamosan azonban nem fejlődött eléggé a Samsung szoftveres csomagja a felhasználói élmény oldaláról, így nem sikerült elég értéket mutatni a meglévő Samsung okostelefon tulajdonosoknak, akik a korábbi készülékek valamelyikét használják.” – olvasható az Oppenheimer közleményében.

 

 Samsung Galaxy S6 edge
A szakma és az MWC közönsége is pozitívan fogadta a Galaxy S6 edge-et, az Oppenheimer szerint azonban a Samsung nemfordított elég figyelmet a TouchWiz megreformálására 

 

Egyelőre persze nagyon korai volna bármiféle konklúziót levonni az S6 és az S6 edge sikere kapcsán, hiszen még mindig kevés idő telt el a start óta, és hardveres oldalról elég komoly előnyben vannak a riválisokhoz képest, mindenesetre olyan mértékű népszerűségre eddig nem sikerült az új Galaxyknak szert tenniük, mint az az iPhone 6-nak és az iPhone 6 Plusnak a premier után tavaly összejött.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…