Kezdőlap Mobil Információk érkeztek a “Microsoft Lumia 940” és “940 XL” készülékekről

Információk érkeztek a “Microsoft Lumia 940” és “940 XL” készülékekről

2 perce olvasva
Információk érkeztek a “Microsoft Lumia 940” és “940 XL” készülékekről bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


A Lumia 900-as sorozatának legutolsó tagja, a Lumia 930 még Nokia márkajelzéssel érkezett, de a Lumia 535 óta már a Microsoft égisze alól kerülnek ki ezek a modellek. Természetesen a Lumia 940 és a 940 XL is a redmondi vállalat nevét fogja viselni, ha ilyen típusjelzésű készülékek valóban érkeznek. Mindkét mobil QHD (1440 x 2560 pixel) felbontású kijelzőt kaphat, de a kisebb modell 5,2 hüvelyken, a nagyobb pedig 5,7 hüvelyken fogja hozni ezt a felbontást. A nagyobb kijelzőhöz egy kicsivel nagyobb akkumulátor tartozik majd, az előzetesek szerint a 940 3000 mAh kapacitású telepet kap, az XL pedig 300 mAh-val nagyobbat.

 

Anyaghasználat és külső terén a várhatóan a Lumia 830-ban megszokott alumínium keret-műanyag hátlap kombinációt láthatjuk majd viszont, az előlapot természetesen üveg fogja borítani. Mindkét eszköz 20 megapixeles hátlapi kamerát és 5 megapixeles előlapi érzékelőt kaphat. A RAM 3 gigabájt, a belső tárolóegység 32 gigabájtos lehet, de chipset szempontjából lehetnek eltérések. A kisebb modell állítólag egy hatmagos processzorral érkezik, minden valószínűség szerint a Snapdragon 808-at kapja majd meg, a nagyobbik modell pedig a nyolcmagos Snapdragon 810-zel kerülhet a boltok polcaira. Érdekesség, hogy mindkét készülék USB Type-C csatlakozóval érkezhet. A pontos megjelenési dátum és az ár még nem derült ki.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…