Kezdőlap Mobil Snapdragon 810-zel érkezik a Sony Xperia Z3+

Snapdragon 810-zel érkezik a Sony Xperia Z3+

3 perce olvasva
Snapdragon 810-zel érkezik a Sony Xperia Z3+ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Japánban Xperia Z4 néven mutatkozott be az a Sony csúcsmodell, amit itthon Xperia Z3+-ként lehet majd megvásárolni. Sem a specifikációban, sem a készülékházon nem találunk változást, Európában fekete, fehér, arany és kékeszöld színekben lesz elérhető az eszköz, amit Qualcomm Snapdragon 810-es lapkakészlettel szerelt fel a gyártó, amihez 3 GB RAM tartozik. A készülékház IP68 minősítésű, tehát víz- és porálló.

 

A hátlapra egy 20,7 megapixeles felbontással rendelkező Exmor RS képérzékelő és 25 mm-es gyújtótávolságú, nagylátószögű lencse került. A szoftverbe jelenetfelismerő algoritmussal is rendelkezik, amely képes 52 különböző módból kiválasztani a témához leginkább illő beállításokat. A gyengébb fényviszonyokra ISO 12800-as érzékenységgel és az átlagosnál nagyobb méretű képérzékelővel készült fel a Sony, az optikai képstabilizátor viszont továbbra is kimaradt. Videofelvételre 4K felbontásban képes a hátlapi egység, az előlapi kamera 5 megapixeles.

 

Sony Xperia Z3+

A kijelző 5,2 hüvelykes átlójú, Full HD felbontású, IPS technológiával bír, ami néhány szoftveres módosítást is kapott, többek között intuitív kontraszterősítést és X-Reality for mobile motort. Az audio minőségre is odafigyelt a gyártó, került bele egy DSEE HX névre hallgató technológia, ami az mp3 és aac kiterjesztésű hangok minőségét próbálja javítani, de természetesen a nagy felbontású zenefájlokat is kezeli az Xperia Z3+.

 

Sony Xperia Z3+

A pontos ár még nem ismert, de még júniusban várható a készülék nemzetközi megjelenése, természetesen Android Lollipop rendszerverzióval.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…