Kezdőlap Mobil Japánban mától kapható a Sony Xperia Z4

Japánban mától kapható a Sony Xperia Z4

3 perce olvasva
Japánban mától kapható a Sony Xperia Z4 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
5


Bár tavaly lehetett olyat olvasni, hogy a Sony idén főleg csúcskészülékeire koncentrálhat, és a hat hónapos ciklus helyett ritkábban jelentkezik a Z széria új jövevényeivel, az Xperia Z4-et csak bejelentették Japánban, és a készülék (az MWC-n bemutatott Z4 Tablet után elég furán hangozva) Z3+ néven többek között Európába is ellátogat, miközben a pletykák szerint a Sony már az Z5 premierjét készíti elő.

 

A Z4/Z3+ a korábbiaknál is kisebb előrelépés a családban, a legjelentősebb különbséget ugyanis a Snapdragon 801-es rendszerchip cseréje jelenti a sokak szerint túlmelegedő 810-esre, méghozzá az Adreno 430-as IGP társaságában. A belső tároló 32 gigabájtos, az előlapi kamera 5,1 megapixeles, a hátlapi pedig 20,7 millió képponton rögzít. AZ 5,2 hüvelykes IPS panel maradt Full HD felbontású, a telepméret viszont 3100 mAh-ról 2930-ra csökkent, és talán emiatt a Z4/Z3+ négytized milliméterrel vékonyabb lett (146 x 720 x 6,9 mm).

 

Sony Xperia Z3+

A készülék Japánban mától kapható hivatalosan az NTT docomo kínálatában, igen borsos, 210 ezer forintos kezdőáron. A Softbank boltjaiban holnaptól érhető el a Z4. A többi piacon még várni kell a Z3+-ra átkeresztelt modell érkezésére, mindenesetre jó hír, hogy minden először bekapcsolt készülékre egyből lejön egy frissítés, amely néhány apró hibát mindjárt ki is javít.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…