Kezdőlap Mobil Xperia Z3+ és Z4 Tablet már az S810 chipset második verzióját használja, de…

Xperia Z3+ és Z4 Tablet már az S810 chipset második verzióját használja, de…

3 perce olvasva
Xperia Z3+ és Z4 Tablet már az S810 chipset második verzióját használja, de… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
0


Kicsit meglepő volt, amikor lényegében a semmiből bejelentette legújabb modelljét, az Xperia Z4-et a Sony, melyet első körben csak Japán számára tettek elérhetővé. Azóta már változott a dolog, így Z3+ néven Európában is elérhetővé válik a masina, méghozzá a Z4 Tablettel karöltve. A vállalat a modellfrissítéshez a Snapdragon 810 chipetet választotta, pedig köztudott, hogy az SoC túlmelegedési és konstrukciós problémákkal küzd. A V28.0.A4.8 számú kernelforrás közzététele óta viszont azt már lehet tudni, hogy a készülékekben az MSM8994-v2.1 lapka található, vagyis az eredeti S810 egy kicsit továbbfejlesztett változatáról beszélünk.

 

Felvetődik tehát, hogy vajon ebben az SoC-ben megoldották-e a melegedéssel kapcsolatos problémákat? A kérdésre egyelőre úgy tűnik, hogy nem a válasz, legalábbis a legújabb hírek szerint továbbra sem sikerült kihevernie a betegségeket a rendszerchipnek. A végleges változat kiadásáig persze még bármi változhat, és sokan remélik, hogy a Sony és a Qualcomm kitalálnak majd valamit közösen arra, hogy az üveg elő- és hátlap ne forrósodjon fel. Szóbeszédek szerint egyébként a berlini IFA kiállításon lesz még új készüléke a Sonynak, mely akár már Snapdragon 820 SoC-vel kerülhet forgalomba.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Minden eszközt bevet a Foxconn az Apple igényeinek kielégítésére

A nonprofit érdekképviseleti szerv által közreadott jelentés szerint a Foxconn a kínai mun…