Kezdőlap Hírek Bemutatkozott a PowerColor Red Devil RX 590

Bemutatkozott a PowerColor Red Devil RX 590

3 perce olvasva
Bemutatkozott a PowerColor Red Devil RX 590 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
8


Hivatalosan is debütált a PowerColor Radeon RX 590-es kártyája, emellett képek és információk szivárogtak ki az ASRock és a HIS megoldásairól is.

 

A PowerColor (TUL Corporation) elsőként mutatott be a piacon Radeon RX 590-es videokártyát, méghozzá a PowerColor Red Devil RX 590 8GB GDDR5 modellt. Az új grafikus kártya 10 százalékot ver rá teljesítményben a hasonló árazású megoldásokra.

 

A 12nm-es gyártástechnológiával készülő Radeon RX 590 alapvetően 1080p-ben jeleskedik, a legmagasabb grafikus beállítások mellett. A hatékonyságban is javít, mindennek hála pedig az 1576 MHz-es órajele 17 százalékkal jelent többet, mint a Radeon RX 580-nál. Mindezt a fogyasztás emelkedése nélkül sikerült összehozni.

 

 

A PowerColor kártyája egy 8-tűs és egy 6-tűs csatlakozót használ, illetve egy 8 és egy 6 milliméteres, nikkelezett réz hőcsővel dobta fel a hűtést. Ez utóbbi Mute Fan technológiát is használ, ami 50 Celsius-fok alatt lekapcsolja a ventilátorokat, és így alacsony és közepes terhelés mellett néma működést garantál, még alacsonyabb fogyasztással. A Red Devil szériából adódóan több profilt is kínál majd a PowerColor kártyája, teljesítményre és csendes működésre koncentrálva.

 

Ezzel párhuzamosan kiszivárgott az ASRock Radeon RX 590 Phantom Gaming és a HIS Radeon RX 590 IceQ X² is.

 

Az AMD állítólag 279,99 dolláros piaci áron teszi elérhetővé az új grafikus vezérlőt, a terméket pedig három ingyen játékkal (Tom Clancy’s The Division 2, Devil May Cry 5, Resident Evil 2) igyekszik vonzóbbá tenni. A jövőben monitorhoz csomagolva is találkozhatunk a Radeon RX 590-nel.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Microsoft még az autógumikra is vigyáz

Az új rendszer segít jelezni az abroncsok hibáit, de még azt is megjegyzi, hol futottunk k…