Kezdőlap Mobil Európába érkezhet a HTC One M9+

Európába érkezhet a HTC One M9+

2 perce olvasva
Európába érkezhet a HTC One M9+ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


A HTC háza táján több gond is akad sajnos mostanság, a részvények értéke például pár hónap alatt közel a felére esett, egyáltalán nem fogy jól az európai zászlóshajó, a One M9. Utóbbi a túlzott melegedésnek, az ezáltal visszafogottabb teljesítménynek, vagyis összességében a Snapdragon 810 SoC-nek köszönhető.

 

 

A tajvani vállalatnál ráadásul nehéz megkülönböztetni, hogy melyik az aktuális zászlóshajó, hiszen Távol-Keleten számos modellt piacra dobtak, a One M9+ például már QHD felbontású kijelzővel látott napvilágot.

 

Úgy tűnik viszont, hogy a HTC nem egy új termékkel frissítené fel az öreg kontinens piacát, hanem a harmadik negyedévben a One M9+ készüléket hozná el számos országba. Bizonyos források ugyanis tudni vélik, hogy például Németországban, Oroszországban és számos más, Kelet-Európában található országban elérhetővé válik a csúcsmodell. A One M9+ nem csak a kijelző felbontásában ígér előrelépést, hanem már rendelkezik ujjlenyomat-olvasóval is, és már a MediaTek MT6795T chipset hajtja, ami remélhetőleg jobb teljesítményre lesz képes, mint a Snapragon 810 SoC.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…