Kezdőlap Tippek Hogyan tiltsuk le könnyen az általunk kiválasztott weboldalakat?

Hogyan tiltsuk le könnyen az általunk kiválasztott weboldalakat?

2 perce olvasva
Hogyan tiltsuk le könnyen az általunk kiválasztott weboldalakat? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
8


A NoVirusThanks Website Blocker segítségével kordában tartható a gépünkről bonyolított közösségi tevékenység.

 

Több olyan alkalmazás is létezik, amely ideiglenesen tudja blokkolni az általunk kiválasztott weboldalakat. Az egyik ilyen a NoVirusThanks által készített Website Blocker is, aminek a segítségével például a közösségi oldalak és a pornót rejtő weblapok is letilthatóak.

 

A telepítést követően nekünk kell feketelistára tennünk a választott oldalakat, úgy, hogy beírjuk azok domain-neveit. Ezt követően egyetlen böngésző sem tudja megnyitni az adott oldalakat, a próbálkozásról pedig a Tálca jobb szélén kapunk értesítést. A NoVirusThanks Website Blocker a Firefox, az Internet Explorer, a Chrome, a Safari és az Opera böngészőket támogatja.

 

További extra a programban, hogy kulcsszavakat is megadhatunk, amelyeknek pedig a keresését tiltja le a szoftver. Ezen felül a biztonságos kapcsolódás (https) is tiltható, eseménynapló kérhető, és lopakodó üzemmód is kapcsolható, aminek hála a program nem elérhető az értesítési területen keresztül sem. A NoVirusThanks Website Blocker kiváló eszköz lehet például szülőknek, akik az otthoni gépről bonyolított közösségi tevékenységet szeretnék kordában tartani. Az alkalmazás itt érhető el.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Tippek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Milyen tévét vegyek filmezéshez, játékhoz vagy éppen sportot nézni?

A méret, a tudás, LCD vagy OLED, okostévé, képfrissítés, képjavító megoldások - számtalan …