Kezdőlap Hírek Itt az eddigi legkisebb GeForce RTX 2070

Itt az eddigi legkisebb GeForce RTX 2070

2 perce olvasva
Itt az eddigi legkisebb GeForce RTX 2070 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
6


Felbukkant az MSI GeForce RTX 2070 AERO ITX, ami az eddigi legkisebb GeForce RTX 2070-et jelenti.

 

Felbukkant az MSI legújabb videokártyája, amellyel a GeForce grafikus vezérlők mezőnyét gazdagítja a gyártó. A GeForce RTX 2070 AERO ITX neve árulkodó: a kártya a mini-ITX-es piacot célozza.

 

Jelenleg ez a legkisebb GeForce RTX 2070, ennek azonban ára is volt. Az MSI kivett ugyanis néhány funkciót. Nincs például NVlink, ami logikus, hiszen a kártyát ITX-es rendszerekhez szánják. A PCB dizájn is egyszerűbb lett emiatt, több hely jut a komponenseknek, illetve mindez a költségeket is csökkenti.

 

 

Nincs továbbá VirtualLink (USB-C) csatlakozó sem, ami a videót, energiát és adatokat továbbítani a VR-headseteknek. Ez persze nem teszi lehetetlenné, hogy a virtuális valósághoz használja valaki, de némi nehézséget okozhat. Nagy gondnak viszont nem nevezhető a csatlakozó hiánya, ugyanis a virtuális valóság messze nem hódít olyan mértékben és ütemben, mint arra az elemzők számítottak.

 

A csomagolás alapján nincs gyári tuning, vagyis elvileg a referenciaértéket jelenti 1410 és 1620 MHz-es értékekkel van dolgunk. A 8 GB GDDR6-os memória effektív órajele 14 000 MHz. Sajnos a megjelenés ideje és a vételára ismeretlen.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Microsoft még az autógumikra is vigyáz

Az új rendszer segít jelezni az abroncsok hibáit, de még azt is megjegyzi, hol futottunk k…