Kezdőlap Tippek Hogyan gyorsítsuk a Windows 8 asztali betöltését?

Hogyan gyorsítsuk a Windows 8 asztali betöltését?

2 perce olvasva
Hogyan gyorsítsuk a Windows 8 asztali betöltését? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


A Microsoft előnyben részesíti a Modern UI-t betöltéskor, de mi keresztbe tehetünk.

 

Bár a Microsoft a Windows 8-cal a Modern UI-t szerette volna a felhasználók kedvencévé tenni, a legtöbben még mindig ragaszkodnak az asztali módhoz és programokhoz. Éppen ezért kellemetlen az új operációs rendszerben, hogy az először a Modern UI-t igyekszik betölteni, és minden asztali szolgáltatást és programot másodlagosnak vesz ilyen szempontból. Ezt a késlekedést egy trükkel minimalizálhatjuk.

 

A Kezdőképernyő keresőjébe írjuk be, hogy regedit, és indítsuk el a Registry Editort. Keressük meg a következő kulcsot: HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Explorer/Serialize

 

Előfordulhat, hogy ez a kulcs még nem létezik, ebben az esetben nekünk kell létrehozni: ehhez nyomjunk jobb gombot az Exploreren, kattintsunk a New, Key gombokra.

 

Ezután a Serialize alatt a jobb oldali panelen kell létrehoznunk egy új DWORD-öt. Ennek a neve legyen StartupDelayInMSec. Kattintsunk rá duplán, és adjunk neki értéknek 0-t (nulla).

 

Kattintsunk az OK-ra, zárjuk be az ablakot, és indítsuk újra a gépünket. Bár a Modern UI-t még mindig jobban szereti majd a Windows 8, az asztali programok és szolgáltatások ezentúl gyorsabban töltenek majd be.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Tippek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Milyen tévét vegyek filmezéshez, játékhoz vagy éppen sportot nézni?

A méret, a tudás, LCD vagy OLED, okostévé, képfrissítés, képjavító megoldások - számtalan …