Kezdőlap Tippek Hogyan kezeljük egyszerre a Twittert és a Facebookot Windows 8 alatt?

Hogyan kezeljük egyszerre a Twittert és a Facebookot Windows 8 alatt?

2 perce olvasva
Hogyan kezeljük egyszerre a Twittert és a Facebookot Windows 8 alatt? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
7


A FlipToast a Facebookot, a Twittert , a LinkedInt és az Instagramot is kezeli.

 

Ma az emberek már többet töltenek a közösségi hálón az ismerkedéssel és a kapcsolattartással, mint amennyit valójában találkoznak egymással. Ennek az oka, hogy online egyszerre több emberrel beszélhetünk, ráadásul kevesebb idő alatt. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy elújságolunk valamit a barátainknak (státuszüzenetben vagy tweetben), vagy pedig megosztunk egy fotót. Utóbbit valós időben tehetjük, a többiek pedig kedvelhetik, de hozzá is szólhatnak. Mindez egyszerűbb és gyorsabb, mintha mindenkit összehívnánk, hogy megmutassunk egy albumot.

 

A sok közösségi oldalnak azonban hátránya is van, mégpedig, hogy mindegyik használata időt vesz el tőlünk. A FlipToast erre a probléma keresi a megoldást: a windows 8-as app egyszerre képes kezelni a facebookos és a twitteres fiókunkat. A böngészés mellett mindkét szolgáltatásra egyszerre írhatunk ki üzeneteket vagy oszthatunk meg képeket. A FlipToast ide kattintva próbálható ki.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Tippek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Milyen tévét vegyek filmezéshez, játékhoz vagy éppen sportot nézni?

A méret, a tudás, LCD vagy OLED, okostévé, képfrissítés, képjavító megoldások - számtalan …