Kezdőlap Tippek Tönkrement az iOS 7 bétája? Így javítsd meg az iPhone-odat

Tönkrement az iOS 7 bétája? Így javítsd meg az iPhone-odat

2 perce olvasva
Tönkrement az iOS 7 bétája? Így javítsd meg az iPhone-odat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Aki az iOS 7 bétáját hagyta fent, annak jelenleg vegetál a telefonja.

 

Pórul jártak azok, akik tesztelték az iOS 7-et korábban, viszont elfelejtették az iPhone-jukat a GM verzióra frissíteni a hétvégén. A béták letelte miatt használhatatlanná váltak a kérdéses készülékek, és ráadásul még az iTunes sem minden esetben képes helyreállítani őket. Több embernél is komoly riadalmat keltett az eset, azonban szerencsére van mód könnyen helyrehozni a kellemetlenséget.

 

Az iPhoneHacks tesztjei szerint első körben egy iTunes 11.1-re lesz szükség, majd arra, hogy letöltsük az iOS 7.0.2-es firmware-jét. Ezt kell telepítenünk a vegetáló telefonra, úgy, hogy a Frissítések keresése gombra nyomunk. Ha valahonnan már letöltöttük a szükséges firmware-t, akkor a kattintás előtt nyomjuk le a Shift (OS X-en az Option) billentyűt, és válasszuk ki az IPSW fájlt.

 

Természetesen ezúttal biztonsági mentést készíteni teljesen felesleges, elvégre az aktuális állapot használhatatlan. Ha mindent jól csináltunk, akkor minden tartalom megmarad, a névjegyzék, az appok, a fotók és a beállítások is.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Tippek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Milyen tévét vegyek filmezéshez, játékhoz vagy éppen sportot nézni?

A méret, a tudás, LCD vagy OLED, okostévé, képfrissítés, képjavító megoldások - számtalan …