Kezdőlap Mobil 12 megapixeles fényképezőre válthatnak az új iPhone-ok

12 megapixeles fényképezőre válthatnak az új iPhone-ok

3 perce olvasva
12 megapixeles fényképezőre válthatnak az új iPhone-ok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


Kezdetben az iPhone-készülékek kamerái jelentősen el voltak maradva a konkurencia legjobb termékeitől, a 3Gs volt az első eszköz, ami gyárilag képes volt videófelvételre, a szimpla ledes vakura pedig egészen a 2010-ben bemutatott iPhone 4-ig kellett várni. Egy évvel később az iPhone 4S már 8 megapixeles képérzékelőt kapott, az azóta eltelt közel 4 év alatt ezen nem is változtatott a cupertinói vállalat. Természetesen nem állíthatjuk, hogy megállt az iPhone-ok fejlődése a kamera terén, többek között a phase detection fókuszálási technológia, a kéttónusú, dupla ledes vaku és a lassított felvétel lehetősége is bekerült a repertoárba az évek során.

 

A 9to5Mac értesülései szerint az Apple úgy látta, hogy érdemes növelni a felbontást fotós és videós szempontból is, a bemutatás előtt álló „iPhone 6S”, illetve „iPhone 6S Plus” hátlapi kamerájával állítólag 12 megapixeles állóképeket és 4K felbontású kisfilmeket készíthetünk majd. A forrás megemlítette, hogy a készülékek előlapi kamerája is fejlődik az elődökhöz képest: a pontos felbontásról még nem árultak el semmit (egyéb források 5 megapixelt emlegetnek), azt viszont állították, hogy a szelfikhez segédfény is fog tartozni, de nem a hagyományos, ledes megoldással, hanem a kijelző villan fel erőteljesebben a fotó elkészültekor. Ilyet többek között a Lenovo Vibe Z2 Pro esetén láttunk.

 

Az @evleaks szerint biztosan érkező „iPhone 6c”-ről ezúttal nem esett szó, de az biztos, hogy már nem kell sokat várnunk az új modellekre, hiszen szeptember 9-én tartja az Apple azt a rendezvényét, ahol bemutatásra kerülhetnek az új mobilok.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…