Kezdőlap Mobil 2 gigabájt RAM-mal felszerelt variáns is érkezhet a Moto G (2015)-ből

2 gigabájt RAM-mal felszerelt variáns is érkezhet a Moto G (2015)-ből

3 perce olvasva
2 gigabájt RAM-mal felszerelt variáns is érkezhet a Moto G (2015)-ből bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


Az első generációs Moto X mellett a Moto G is a gyártó egyik nagy visszatérő-modellje volt egy hosszabb szünet után, jóval ezen készülékeke bemutatása előtt vásárolta meg a cég mobilos üzletágát a Google. A kis középkategóriás eszköz nekünk is nagyon tetszett, főleg az árazása miatt, de semmilyen szempontból nem volt különösebben érdekes: az átlagos külső mellé egy teljesen tiszta, angol nyelvű Android 4.3 várt minket a fedélzeten 2013-ban, ami természetesen azóta már Lollipop verzióra frissült. Az idei szériáról néhány hete már olvashattunk, a megjelent hírek azonban nem voltak túl biztatóak, főleg, ami az 1 gigabájt RAM-ot illeti.

 

A legutóbbi hírek szerint azonban csak a 8 gigabájtnyi belső tárolóegységgel felszerelt G-k kapnak 1 gigabájt memóriát, a 16 gigabátjos változatok 2 gigabájt RAM-mal érkezhetnek. Mindkét verzió hátlapjára 13 megapixeles kamera kerülhet, előre pedig egy 5 megapixeles érzékelő juthat. A Motorola másik új dobása a MotoMaker konfigurátora, ahol a felhasználó, a telefon megrendelése előtt összeállítsa a saját ízlésének megfelelő színösszeállítást. A pontos megjelenési dátum állítólag július 28-án lesz, a hivatalos árát viszont pontosan nem lehet tudni, a hardverről pedig semmi egyéb információ nem derült ki (az eddigiek szerint Snapdragon 410 alapon nyugszik majd), az pedig továbbra is kérdéses, hogy itthonról rendelhetünk-e majd hivatalos forrásból Moto G (2015)-öt.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…