Kezdőlap Mobil A BlackBerry vezérigazgatója is megszólalt az androidos telefon ügyében

A BlackBerry vezérigazgatója is megszólalt az androidos telefon ügyében

2 perce olvasva
A BlackBerry vezérigazgatója is megszólalt az androidos telefon ügyében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
6


A BlackBerryvel kapcsolatban két fontos hír is megjelent mostanság, az egyik, hogy az elmúlt negyedévben 1,1 millió okostelefont értékesítettek. Ez a szám közel félmillióval kevesebb, mint amit az ezt megelőző három hónapban elértek, ám ettől még egyáltalán nincs káosz a cégnél, a szolgáltatások és a szabadalmak licencelése miatt továbbra is viszonylag helyükön vannak a dolgok. Mostanában ráadásul egyre többet lehet arról hallani, hogy a kanadai gyártó egy androidos telefonnal rukkol elő a közeljövőben, nem véletlen, hogy a BlackBerry vezérigazgatója is megszólalt már az üggyel kapcsolatban.

 

 

A CBNC készített interjút John Chennel, aki a következőket nyilatkozta: “Mi csak biztonságos telefont készítünk, és jelenleg a BlackBerry OS a legbiztonságosabb rendszer. Ha találunk olyan utat, hogy elég biztonságos legyen az Android szoftver, akkor olyan telefont is készíteni fogunk.” Ezzel a CEO megerősítette, hogy bizony a kanadai techóriás vizsgálja az Androidban rejlő lehetőségeket. A szóbeszédek szerint ennek eredményeképpen már augusztusban piacra kerülhet az első, Androidot futtató BlackBerry mobil, majd ezt követően egy QWERTY gombsorral és QHD felbontású érintőkijelzővel szerelt androidos eszköz is napvilágot láthat.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…