Kezdőlap Mobil A „Huawei Nexus 6” 3D-s modellje is kiszivárgott?

A „Huawei Nexus 6” 3D-s modellje is kiszivárgott?

3 perce olvasva
A „Huawei Nexus 6” 3D-s modellje is kiszivárgott? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
6


Egyre több helyről hallani, hogy az idei két új Nexus készülék egy okostelefon és egy phablet lesz, és a kisebbet, most már megszokott módon az LG gyártja majd le. Az állítólagos új Nexus 5-ről az OnLeaks Twitter-csatorna közzétett egy rövid videót, amely megmutatja a korábban emlegetett dupla előlapi hangszórót és a hátlapi ujjlemyomat-olvasót. A készülék 5,2 hüvelykes Full HD megjelenítővel érkezhet.

 

Idő közben felbukkant egy állítólagos prototípus is, amely megerősíti, hogy az OnLeaks videóján talán tényleg az LG és a Google új referenciakészüléke látható, ezen az eszközön is visszaköszön ugyanis a hátlapi, kerek ujjlenyomat-olvasó, a kissé kiemelkedő kameralencse, a két ledes villanó és a lézeres autófókusz fekete védőeleme.

 

 

Az OnLeaks a Huawei referenciamodelljének 3D-s videóját is megosztotta, ezt az eszközt talán az új Nexus 6-nak fogják hívni. A video forrása ezúttal is a uSwitch, és jól látszik a 3D-s modellen a megszokott, minőségi, fémházas Huawei formaterv és a szintén kerek, hátlapi ujjlenyomat-olvasó. A előlapon ezúttal is két hangszóró pillantható meg. Mindkét új Nexus USB-C csatlakozóval érkezik a pletykák szerint, azt pedig már bizonyosan ki lehet jelenteni, hogy az eszközök premierje egybeesik majd az Android M startjával, hiszen az utóbbi években minden új Google főverzióval elstartolt egy vagy több referenciamodell.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…