Kezdőlap Mobil A Siemens örökébe lépő csúcskészülék érkezik kedden?

A Siemens örökébe lépő csúcskészülék érkezik kedden?

3 perce olvasva
A Siemens örökébe lépő csúcskészülék érkezik kedden? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


A Siemens sok-sok éve az egyik vezető mobiltelefongyártó volt, az okostelefonos trendekből azonban már kimaradt, sőt: mobilos részlegét (Siemens Home and Office Communication Devices) az Arques Industries 80,2%-ban felvásárolta, és ezek után elindult a Gigaset termékvonal. A Gigaset mobilok helyett azonban elsősorban otthoni telefonok gyártásával foglalatoskodik, illetve felbukkant egy ilyen márkás táblagép is, a nagy nevű cég legjobb mobiljainak örökébe lépő csúcskészülékre tehát még várni kellett, kínai források szerint egészen mostanáig.

 

Az AnTuTu kínai nyelvű weibós oldalán most ugyanis feltűnt két termékkép és egy táblázat, amelyek alapján úgy tűnik, hogy a várakozásoknak tényleg vége: szeptember első napján érkezik a benchark tesztet GS55-6 kódnévvel lefuttató Gigaset okostelefon. Az AnTuTu táblázata alapján egy Snapdragon 810-es SoC-vel felszerelt eszköz bemutatkozására lehet számítani, amelyet az Adreno 430-as IGP és 3 GB RAM hajt meg, méghozzá 32 GB-os belső tároló kíséretében.

 

Snapdragon 810-zel startolhat el a Gigaset okosmobil
Snapdragon 810-zel startolhat el a Gigaset okosmobil [+]

 

A szóban forgó mobil 1080 x 1920 pixeles megjelenítővel látogatta meg a teljesítménytesztet, a képátló viszont egyelőre még nem ismert. Az Android 5.1.1-et futtató Gigaset mobil hátlapjára 16, előlapjára pedig 8 megapixeles kamera kerülhet. A fenti képek alapján egy fémkeretes okostelefonról hullhat le a lepel jövő hét kedden, a német fővárosban, ahol mi is ott leszünk, hiszen indul a berlini IFA kiállítás.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…