Kezdőlap Mobil Az Android Pay szolgáltatással egyidőben mutatkozhat be a Nexus 5 (2015)

Az Android Pay szolgáltatással egyidőben mutatkozhat be a Nexus 5 (2015)

2 perce olvasva
Az Android Pay szolgáltatással egyidőben mutatkozhat be a Nexus 5 (2015) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


Nemsokára bemutatkozhat a Huawei-féle Nexus, ami egy 5,7 hüvelykes képátlójú megjelenítővel ellátott phablet lehet, a kisebb készülékeket kedvelő felhasználók számára viszont ennél sokkal jobb hír, hogy az LG is bemutathatja a Nexus 5 frissített változatát idén. Az eddigi kéminformációk szerint 5,2 hüvelykes, 1080p felbontású P-OLED kijelzővel felszerelt mobil 4 gigabájt RAM-ot, akár 64 gigabájtos belső tárolóegységet, 3180 mAh kapacitású akkumulátort, USB Type-C csatlakozót, Sony IMX278 szenzorral ellátott kamerát és Qualcomm Snapdragon 620 lapkakészletet kaphat.

 

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Google és az LG egy közös konferencián, az Android Pay szolgáltatás végleges változatával együtt mutathatja be az új eszközt. A mobilfizetéssel kapcsolatban jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miért várt ilyen sokat a Google a bemutatással: 2011-ben még a keresőóriás élen járt a Wallet szolgáltatásával, az Apple Pay pedig 3 évvel később debütált ugyan, de egyre biztosabb lábakon áll és kezdte háttérbe szorítani a Walletet. A két megjelenés pontos időpontját nem tudjuk, de valószínű, hogy rövid időn belül megtörténhet.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…