Kezdőlap Mobil Az operátorok számára a nyár vége előtt elérhető lesz a Windows 10 mobilverziója

Az operátorok számára a nyár vége előtt elérhető lesz a Windows 10 mobilverziója

2 perce olvasva
Az operátorok számára a nyár vége előtt elérhető lesz a Windows 10 mobilverziója bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
6


Satya Nadella és a Microsoft egységes Windows 10-et és platformokon átívelő szolgáltatásokat ígért, azt viszont sosem állította senki, hogy minden eszközre egyszerre jelenik meg a redmondiak legújabb operációs rendszere (illetve rendszerei). A Windows 10 a számítógépekre tegnap elstartolt, méghozzá meglehetősen pozitív fogadtatás mellett, azt viszont a Microsoft maga ismerte el, hogy a mobiltelefonokba szánt változat csak később érkezik. Anthony Doherty, a Windows és a Surface üzleti csoportok dél-afrikai vezetője az iAfrica.com-nak már némi konkrétummal is szolgált: elmondása szerint a mobilos Windows 10 november időszakában indulhat útjára.

 

Áttetsző csempék jellemzik a Windows 10 mobilos felületét Áttetsző csempék jellemzik a Windows 10 mobilos felületét
Áttetsző csempék jellemzik majd a Windows 10 mobilos felületét. A képernyőképek a fejlesztői változatból származnak [+]

 

Ezt olvasva a TechRadar felkereste a Microsoft illetékeseit, akik azt nyilatkozták a portálnak, hogy „még a nyáron az operátorok rendelkezésére bocsátjuk a Windows 10-et, míg felhasználóink az év későbbi időszakában juthatnak hozzá mobiltelefonjainkon.” A fenti, novemberi ablak tehát nem tekinthető hivatalos álláspontnak, és ha az is, lehetséges, hogy a Microsoft munkatársa a helyi megjelenésről beszélt, így máshol akár korábban is elstartolhat a Windows 10 mobilra. Hogy mikor, vélhetőleg az ősz elején kiderül, talán már a berlini IFA-n be tudunk majd számolni erről.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…