Kezdőlap Mobil Egyre nagyobb az Apple előnye Amerikában

Egyre nagyobb az Apple előnye Amerikában

2 perce olvasva
Egyre nagyobb az Apple előnye Amerikában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


A comScore piaci kimutatásokat tett közzé, hogy Ameikában melyik gyártó milyen részesedéssel bír jelenleg. A riport szerint az Apple vezet a Samsung előtt, méghozzá utcahosszal. A februári adatokhoz képest növelték előnyüket a cupertinóiak, hiszen 41,7 helyett immár 43,5 százalékos szeletet birtokolnak a képzeletbeli kördiagramból.

 

A második helyre, ahogy írtuk is, a Samsung futott be a maga 28,7 százalékával, a dobogó harmadik fokára pedig az LG fért fel 8,2 százalékos részesedéssel, utóbbi vállalathoz képes már nincs vészesen lemaradva a Motorola és a HTC sem.

 

Fordult viszont a kocka, amikor az operációs rendszerek szempontjából vizsgálta a helyzetet a comScore, hiszen ebben a felmérésben 52,1 százalékkal már az Android lépett fel a dobogó legfelső fokára.

 

Nincs nagy hátránya az iOS-nek sem, az okostelefonos részedéssel megegyezően itt is 43,5 százalékot tudott felmutatni az Apple szoftvere. A harmadik helyet a Microsoft kaparintotta meg 3 százalékkal, de felkerült a listára a BlackBerry és a Symbian is.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TCL panelt használ a Mi 10 Ultra

Bár a Samsung a domináns szereplő a szerves fénykibocsátó diódákat bevető megjelenítőpiaco…