Kezdőlap Mobil Egyszerűbb szoftverfelületen dolgozik a Sony

Egyszerűbb szoftverfelületen dolgozik a Sony

3 perce olvasva
Egyszerűbb szoftverfelületen dolgozik a Sony bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


Minden androidos gyártó igyekszik a maga képmására formálni készülékeinek zöld robotos szoftverfelületét, hiszen az UI sajátos megjelenése és szolgáltatásai is hozzájárulnak a „gyártói élményhez”, ami a branding szempontjából sem utolsó dolog. Mégis sokan vágynak a néha roskadásig megpakolt szoftverfelületeket meglátva vegytiszta androidos élményre, és akad gyártó, amely alig nyúl bele a Nexusokról ismert zöld robotos rendszerbe, ilyen például a Motorola.

 

Így néz ki a Sony Concept for Android szoftverfelület az Xperia Z3 készüléken Így néz ki a Sony Concept for Android szoftverfelület az Xperia Z3 készüléken
Így néz ki a Sony Concept for Android szoftverfelület az Xperia Z3 készüléken

 

A Sony sem viszi túlzásba az Android átszabását, most azonban még a szokásosnál is letisztultabb felületen munkálkodik, amelyet nyilvános béta formájában, első körben 500 svéd Xperia Z3 tulajdonos próbálhat ki és véleményezhet. Azt, hogy a későbbiekben kik, mikor és milyen Sony készülékekkel csatlakozhatnak a szerencsés svédekhez, még nem tudni, mindenesetre az tesztelés alatt álló felület meglehetősen közel áll a stock Material Design megjelenéséhez, a gyártó főleg a szoftvereivel jelzi a jelenlétét a Sony Concept for Android nevű felületen. Egyelőre az is kérdéses, hogy a Sony a jövő Xperia termékek UI-ját teszteli-e, vagy csak a felhasználói visszajelzésekre kíváncsi, esetleg az ilyen felület opcionálisan lesz elérhető, mindenesetre egyre népszerűbbek a gyári androidos felületek és témák, tehát igény van az ilyesmire.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…