Kezdőlap Mobil Európában is elérhető lesz az LG legújabb szétnyithatós telefonja

Európában is elérhető lesz az LG legújabb szétnyithatós telefonja

3 perce olvasva
Európában is elérhető lesz az LG legújabb szétnyithatós telefonja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
1


Alig több mint egy hete mutatkozott be az LG szétnyithatós mobilja, a Gentle, ami a régi időket idézi, hiszen ritkán láthatunk már sajnos ilyen telefonokat mostanság. Érdekesség, hogy a készüléket eleinte kizárólag Koreában kívánta forgalmazni a vállalat, ám most úgy döntött, hogy az európai földrészen élő felhasználók is kielégíthetik a flipes szerkentyű iránti vágyaikat.

 

Az LG ugyanis megerősítette, hogy a nemzetközi piacokra is kiteszi a lábát a Gentle, ám immár Wine Smart néven fog forgalomba kerülni. Az eddig említett országok között Franciaország, Olaszország, Lengyelország, Spanyolország, Kazahsztán, Japán és Nagy-Britannia szerepel. A néven kívül más téren nincs különbség a telefonok között: Android 5.1.1 operációs rendszer, 3,2 hüvelykes, 320 x 480 pixel felbontású IPS kijelző képezi a repertoár részét.

 

Az LG Gentle egy darab, HVGA felbontású megjelenítőt és 4G modemet kapott

 

A 117,7 x 58,7 x 16,6 milliméteres és 143 grammos Wine Smart lelke egy 1,1 GHz-es, négymagos processzorral ellátott Snapdragon 210 SoC, az alkalmazások futtatását 1 GB RAM segíti, a belső tárhely mérete 4 GB, mely microSD-vel bővíthető, fényképezni a 3,15 megapixeles kamerával lehet. Adatkommunikációs szempontból kiemelendő a 4G/LTE támogatás, valamint a Bluetooth 4.1 chip. Árat egyelőre nem közölt az LG, de Dél-Koreában 48 ezer forintnak megfelelő wonba kerül, szóval ehhez hasonló árcímkére lehet számítani.

forrás




Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…