Kezdőlap Mobil Hamarosan érkezik a QHD kijelzővel szerelt Microsoft mobil

Hamarosan érkezik a QHD kijelzővel szerelt Microsoft mobil

3 perce olvasva
Hamarosan érkezik a QHD kijelzővel szerelt Microsoft mobil bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Az AdDuplex frissítette a Windows Phone operációs rendszerrel rendelkező telefonokról készült statisztikáit. Általában mindig a számok a legmeghatározóbb részei a jelentéseknek, ám most két új Microsoft készülék is felbukkant az adatbázisban, amik minden bizonnyal a hamarosan érkező Lumia 940 és 940 XL lehetnek.

 

A két, ablakos szoftverrel szerelt mobilt elég sok titok övezi még, a pletykák szerint 20 vagy 25 megapixeles kamerával érkezhetnek, ezen kívül valószínűsíthető még az USB Type-C típusú csatlakozó, valamint a tripla ledes vaku is. Az AdDuplex leírása most a kijelzők méreteiről és felbontásairól árulkodott, a Lumia 940-ben 5,2 hüvelykes, Full HD panelt, a 940 XL-ben pedig 5,7 inches, QHD-s megjelenítőt találhatunk majd. A szuperfelbontású képernyővel szerelt WP-s telefonról egyébként már régóta szólnak a hírek, és úgy tűnik, hogy a redmondi cég már lázasan teszteli zászlóhajóit.

 

 

A statisztikák azért tartogattak még néhány érdekességet, hiszen az AdDuplex szerint még mindig a Lumia 520 a legkedveltebb készülék, ami lassan, de biztosan adja majd át helyét a Lumia 535-nek. A Windows Phone 8.1 részesedése is folyamatosan nő, már 76,7 százalékon áll, ami egész meggyőző adat, és igazából az is jól hangzik, hogy minden negyvenedik ember már a Windows 10 előzetes verzióját használja.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…