Kezdőlap Mobil Három Samsung készülék kapott a megjelenéshez szükséges minősítést

Három Samsung készülék kapott a megjelenéshez szükséges minősítést

3 perce olvasva
Három Samsung készülék kapott a megjelenéshez szükséges minősítést bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


Tavaly a Samsung a Galaxy Tab S 8.4 és Tab S 10.5-ös készülékekkel nagyon komoly vetélytársat adott az Apple iPad vonalnak, és ahogyan az várható volt, a pletykák szerint nemsokára érkezik a folytatás, komoly változásokkal. A legfontosabb a kijelzők képarányát illeti: a Tab S2 8.0 és Tab S2 9.7 a tavalyi, szélesvásznúról 4:3, azaz keskeny vásznú megjelenítőre válthat, követve a Google Nexus 9 és a Nokia N1 által indított újabb androidos trendeket. A felbontás is hasonló lehet, azaz 2048 x 1536 pixeles, pont mint az újabb iPadek, a kijelző típusa ellenben maradhat a Samsung sajátja, azaz SuperAMOLED.

 

Az RRA-nál (ez kb. az amerikai FCC koreai megfelelője) most felbukkant a SM-T715 kódjelű eszköz (a SamMobile szerint a Tab S2 8.0) és a SM-T715 (Tab S2 9.7), és mindkettő megkapta az ottani megjelenéshez szükséges engedélyeket. A szakma egyébként arra számít, hogy a két készülék nyolcmagos, 64 bites Exynos rendszerchippel, 3 gigabájt RAM-mal és 32 gigabájtos belső tárolóval mutatkozik be. Természetesen lesz a készülékekből WiFi-s és 4G LTE-s kiszerelés is.

 

Apró dobozban érkezett a Samsung Galaxy S3 Neo
A tavalyi S3 Neo után érkezhet az S5 Neo [+]

 

Egy harmadik Samsung készülék is minősítési viziten járt, csak másutt: a SM-G903F, azaz a „Galaxy S5 Neo” a Wi-Fi.org engedélyét kapta meg. Ez a mobileszköz állítólag FHD felbontású, 5,1 hüvelykes AMOLED kijelzővel, 2 GB RAM-mal, 16 gigabájtos belső tárolóval, kétsávos WiFi modemmel és 16 megapixeles hátlapi kamerával érkezik. A legfőbb különbséget a tavalyi S5-höz képest az új, 64 bites Exynos 7580-as SoC jelentheti, illetve az 5 megapixeles előlapi kamera.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…