Kezdőlap Mobil Három új Archos mobil látott napvilágot

Három új Archos mobil látott napvilágot

3 perce olvasva
Három új Archos mobil látott napvilágot bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


Az Archos ha hallat magáról, akkor azt biztosan nem egy készülékkel teszi meg. A francia cég ugyanis szeret egyszerre több mobilt is bejelenteni, amire újabb ékes példa a mostani esemény, amin három új eszköz látott napvilágot. Az újdonságok között nem csak hardveres, hanem szoftveres eltérés is adódik, hiszen kettőnek a fedélzetén Android, egynek pedig WIndows 10 operációs rendszer teljesít szolgálatot.

 

Az 50 Cesium névre keresztelt, 147 x 72,5 x 8,5 milliméteres dimenziókkal rendelkező masina kapta meg az ablakos szoftvert, ezen kívül pedig 5 hüvelykes, 720p felbontású kijelzővel büszkélkedhet, amit egy Snapdragon 210 SoC (1,1 GHz-es, négy Cortex-A7 magot tartalmazó processzorral) hajt meg. Rendszermemóriából 1 GB, adattárolóból 8 GB (plusz microSD) jutott, a telefon két SIM-et kezel, támogatja a 4G/LTE hálózatokat, az energiaellátását pedig egy 2100 mAh-s akkumulátor biztosítja. Az 50e Helium ugyanilyen specifikációkkal támad, ám Android 5.1 operációs rendszer futtat. Mindkét kütyü 99 fontba, vagyis 42 ezer forintba kerül.

 

A Diamond S már egy fejlettebb készülék: Gorilla Glass 3 üveggel védett, 5 hüvelykes, 720p felbontású Super-AMOLED kijelző, ledes villanóval ellátott 13 megapixeles fényképezőgép, és 8 megapixeles szelfi kamera jellemzi. A burkolat alatt egy MediaTek MT6753 chipset végzi a munka oroszlánrészét, 2 GB RAM segítségével. Adatokat a microSD-vel bővíthető 16 GB-os háttértárra menthetünk.

 

A 152,6 x 76,4 x 8,4 milliméteres mobil 2300 mAh-s telepet és Android 5.1 operációs rendszert kapott, testvéreihez hasonlóan két SIM-et fogad, és kezeli a 4G/LTE hálózatokat. Ára 160 font, ami 68 ezer forintot jelent. Az IFA kiállításon lehet majd először megtekinteni, amit természetesen mi is megteszünk majd.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…