Kezdőlap Mobil Így néz majd ki az új LG Nexus?

Így néz majd ki az új LG Nexus?

2 perce olvasva
Így néz majd ki az új LG Nexus? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
11


Arról már korábban szó esett, hogy a következő Nexus készülékeket az LG és a Huawei gyártja majd, előbbi egy kisebb, utóbbi pedig egy nagyobb méretű kijelzővel szerelt modellt dobhat piacra. A legújabb renderképek a dél-koreaiak változatáról készültek, ami várhatóan 5,2 hüvelykes megjelenítővel és ujjlenyomat-olvasóval kerülhet a boltok polcaira. Utóbbi nem véletlen, hiszen az Android M már rendszerszinten támogatni fogja a biometrikus azonosítást.

 

 

A fent látható videó alapján arra a következtetésre lehet jutni, hogy az előlap üvegből, a keret fémből, a hátlap pedig műanyagból készült majd. A házból egy kicsit kidudorodó kamera mellett dupla tónusú ledes villanó foglal helyet, illetve talán lesz még egy fókuszálást segítő lézer is. A Google egyébként már a Nexus 6-nál is akart ujjlenyomat-olvasót, méghozzá a képen látható kivitelezéssel, ám akkor azt nem sikerült megvalósítani.

 

Az előlapon a Motorola Moto G (2015) mobilhoz hasonlóan helyezkedik el a beszéd- és a normál hangszóró. A telefon alján USB Type-C csatlakozót láthatunk, vagyis a Google is lép az új típusú interfész felé. A képek persze előzetes illusztrációk, ettől a végleges változat akár jelentősen is eltérhet.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…