Kezdőlap Mobil Képeken az „iPhone 6s” fémháza?

Képeken az „iPhone 6s” fémháza?

3 perce olvasva
Képeken az „iPhone 6s” fémháza? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


Ha az elmúlt évek tendenciáit folytatja, a következő iPhone-t vagy iPhone-okat 6s jelzéssel fogja ellátni az Apple, és mivel a megjelenésükre már csak pár hónapot kell várni, kezd megnőni a kiszivárgott kéminformációk és kémfotók száma.

 

A 9to5Mac most hozzájutott egy sor képhez, méghozzá a forrás állítása szerint az Apple egyik beszállító partnerétől, amelyen igen nagy felbontásban, és minden szögből meg lehet tekinteni az állítólagos új iPhone burkolatát.

 

Az iPhone 6s hátlapjára továbbra is egy kameralencse kerülhet
[+]

A 9to5Mac úgy véli, hogy külsőleg és a méretek szempontjából nem nagyon lehet változást megállapítani a képeken látható, kisebbik modell esetében, bár ez nem jelenti azt, hogy a nagyobbik paraméterei ne változhatnának, arról egyelőre nem szivárogtak ki hasonló fotók.

 


[+]

A ház belsejét vizsgálva a fenti oldal azt viszont megállapítja, hogy az új iPhone alaplapjának rögzítési pontjai némileg módosultak. Nem úgy az antennának meghagyott sávok, a portok, a kamerák, a ledes villanók, a mikrofonok és a hangszórók vájatai, amelyek a megszokott helyükön maradtak.

 


[+]
Korábban már olyan híreket is lehetett hallani, hogy az új Apple okostelefon generáció Force Touch technológiával érkezik. Nos, ezt a képek alapján nem lehet megállapítani, azt viszont igen, hogy valószínűtlen a kétkamerás hátlapi kamerarendszer bemutatkozása. Persze sok minden változhat még a startig, és azt se biztos, hogy a kémfotók hitelesek, bár a 9to5Mac elég jó ezen a téren.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…