Kezdőlap Mobil Két kijelzővel érkezik az Umi Zero 2

Két kijelzővel érkezik az Umi Zero 2

2 perce olvasva
Két kijelzővel érkezik az Umi Zero 2 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


A mai napig kuriózum a Yotaphone sorozat, az előlapi, hagyományos kijelző mellett ugyanis a hátlapra is került egy megjelenítő, méghozzá e-ink technológiával, melynek az előnye az, hogy csak (a lassú) képfrissítés idején fogyaszt, a monokróm, háttérvilágítás nélkül megjelenített, álló tartalom nem meríti az akkumulátort.

 

Úgy tűnik, hogy az Umi Zero 2 is ilyen hátlapi megjelenítővel érkezik, a gyártó ugyanis létrehozta a készülék Facebook oldalát, és a fenti két képet közzé is tette rajta. Az előlapon alighanem egy hagyományos, színes megjelenítő fogja a tartalmakat felvillantani, a fekete-fehér képek és feliratok a hátlapon pedig ezúttal is e-ink technológiára utalnak.

 

Szeptember 1-jén mutatkozhat be az Umi Zero 2
Szeptember 1-jén mutatkozhat be az Umi Zero 2

 

Akar még pár dolog, ami leolvasható a közzétett renderekről. Az egyik ilyen az 1/9 felirat, ami alapján szeptember 1-jei premierre lehet számítani. Szintén megállapítható, hogy a készülék fémkeretes házat kaphat, a multimédiás hangszóró pedig alulra kerülhet. Mivel az előlapon az androidos kezelőgombok a kijelző aljától foglalnak helyet, mégis akad egy gomb alattuk, az alighanem a biometrikus azonosítás szerepkörét fogja betölteni, értsd az Umi Zero 2 is ujjlenyomat-olvasóval érkezhet.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…