Kezdőlap Mobil Két új ASUS Zenfone-készülék mutatkozott be

Két új ASUS Zenfone-készülék mutatkozott be

4 perce olvasva
Két új ASUS Zenfone-készülék mutatkozott be bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


Az Asus Zenfone 2-készülékek közül már két variáns is járt nálunk, a 4 gigabájt RAM-mal felszerelt phablet, a ZE551ML volt az első, majd megérkezett a kedvezőbb árú ZE500CL 2 gigabájt RAM-mal, kisebb kijelzővel és gyengébb hardverrel. Mindkét mobil elnyerte tőlünk a Tetszett plecsnit.

 

A fenti képeken látható ASUS Zenfone 2 Deluxe a drágábbik modell értékeit őrzi, a dual SIM-es mobil 5,5 hüvelykes, Gorilla Glass 3 technológiával védett, 1080p felbontású kijelzővel kijelzővel és 4 gigabájt RAM-mal van felszerelve, a különbség a hátlap kialakításában látszik elsődlegesen, a gyártó szerint a sokszögekből álló mintázat valóságos kristály csoda. A burkolat alatt is történt egy apró változás, a belső tárolóegysége 64, opcionálisan 128 gigabájtra nőtt, ez pedig akár 128 gigabájttal is megnövelhető, csak egy megfelelő kapacitású microSD kártyára van hozzá szükség. Az egyedi hátlappal felszerelt phablet 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerát kapott, a videofelvétel maximális felbontása továbbra is 1080p. A 3000 mAh kapacitású akkumulátorral felszerelt mobil Android 5.0 Lollipop rendszerverzióval érkezik.

 

ASUS ZenFone 2 Laser (ZE500KL)

 

Az Asus Zenfone 2 Laser az olcsóbbik, öthüvelykes, 720p felbontású kijelzővel felszerelt modell alapjain nyugszik, a kamerában viszont jelentős előrelépés mutatkozik ahhoz képest, a 8 megapixeles hátlapi kameráját lecserélték 13 megapixelesre, az előlapra pedig 5 megapixeles érzékelő került a 2 megapixeles helyett. A hátlapi fényképezőhöz lézeres autofókusz is tartozik, az ASUS szerint 0,3 másodperc alatt képes fókuszpontot találni a Zenfone 2 Laser, az optikája pedig f/2.0 apertúrájú. A szelfikamera 85 fokos látószöggel kecsegtet, de segédfény nem tartozik hozzá.

 

Az olcsóbbik Zenfone-ban dolgozó Intel Atom Z2560 lapkakészlet helyére Qualcomm Snapdragon 410 került a Laser esetében, a RAM mérete 2 gigabájt, a belső tárolóegység pedig 8 vagy 16 gigabájtos lehet, mindkét esetben adott a bővítés lehetősége.

 

Nemsokára a hazai piacon is felbukkanhatnak ezek a készülékek, a pontos áruk viszont még ismeretlen.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…