Kezdőlap Mobil Minimum 8 gigabájtnyi háttértár kell a Windows 10 mobilos változatához

Minimum 8 gigabájtnyi háttértár kell a Windows 10 mobilos változatához

2 perce olvasva
Minimum 8 gigabájtnyi háttértár kell a Windows 10 mobilos változatához bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


Ahogy közeledünk a Windows 10 mobilos változatának végfelhasználói debütálásához, egyre több információ derül ki az új operációs rendszerről. A 10-es verzió egyik legszimpatikusabb vonása egyértelműen a frissíthetőség volt, hiszen a Microsoft mindig is hangsúlyozta, hogy akinek a telefonja Windows Phone 8.1 (Denim) platformra épül, az meg fogja kapni a 10-est is. A redmondi vállalat azonban közölte, hogy ebbe a listába nem tartoznak bele azok a készülékek, amik 8 gigabájtnál kisebb tárolóegységet kaptak.

 

Szerencsére nem sok készüléket csupaszítottak le ennyire, a Windows Phone 8S by HTC (ebből ráadásul csak 688 megabájtot ért el a felhasználó), illetve a Nokia Lumia 530 kapott 4 gigabájtot, de a windowsos Alcatel One Touch Pixi 3, a Blu Win JR és JR LTE, a Yezz Billy 4, illetve a Karbonn Titanium Wind W4 is ebbe a listába sorolható. Öröm az ürömben, hogy a fenti készülékek aránylag kis példányszámban vannak jelen az AdDuplex statisztikái szerint.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…