Kezdőlap Mobil Sikeres negyedév a Sony Corporation, veszteséges a Sony Mobile mögött

Sikeres negyedév a Sony Corporation, veszteséges a Sony Mobile mögött

2 perce olvasva
Sikeres negyedév a Sony Corporation, veszteséges a Sony Mobile mögött bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


A Sony Corporation közzétette június 30-ával végződő negyedévének végleges pénzügyi jelentését. A TechCrunch beszámolója szerint a japán óriás 14,5 milliárd dolláros bevételre tett szerint április és június között, és a kiadások után 780 millió dolláros működési nyereséggel zárta 2015 első pénzügyi negyedévét, ami 39%-os profitnövekedést jelent a tavalyi év hasonló időszakához képest. Kifejezetten jól ment a Sony zenei, konzolos és kameraszenzoros divíziójának, amelyek jócskán kivették a részüket a sikerből, a japánok mozis és mobilos részlege viszont veszteséges negyedévet tudhat maga mögött, az utóbbi 184 millió dollárosat.

 

A Sony Mobile bevételei 16%-kal csökkentek a tavalyi hasonló időszakhoz képest, amelynek az egyik fő oka az lehet, hogy sem az Xperia Z3, sem pedig az Xperia Z4 (minálunk Z3+) nem hozott igazi előrelépést az elődmodellekhez képest, ezért a közönség sem volt annyira vevő a dologra. Az eddigi pletykák alapján az „Xperia Z5” lehet az a mobil, amelyik komolyabb változásokat hozhat, és amivel a Sony Mobile ismét nyereséges lehet.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…