Kezdőlap Mobil Tesztfázisban az Android 5.1 a Huawei Ascend P7-re

Tesztfázisban az Android 5.1 a Huawei Ascend P7-re

2 perce olvasva
Tesztfázisban az Android 5.1 a Huawei Ascend P7-re bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


Nem egy kisebb-nagyobb hibával kellett sok androidos felhasználónak szembesülnie, miután készülékét 4.4 KitKatról 5.0 Lollipopra frissítette, és bizony sokan a Google-re is mutogatnak, hiszen a WiFi vagy memóriakezelési gondok számos készüléken előjöttek, gyártótól függetlenül, hogy aztán ki-ki elő álljon a maga megoldásával és hibajavításával.

 

Huawei Ascend P7

 

Számos készülék már megkapta vagy hamarosan megkapja az 5.1-es javítócsomagot, és olyan is akad, amelyik nemes egyszerűséggel kihagyja az 5.0-t, és Android KitKatról egyből a legfrissebb lollipopos verzióra vált, ilyen a Huawei Ascend P7 is.

 

Publikus bétát kapott az Ascend P7 Android 5.1-es frissítőcsomagja

 

A GSM Arena egyik olvasója jelezte, hogy a frissítés már el is érte a tesztfázist, és több olasz és spanyol felhasználó lehetőséget kapott a nyilvános béta telepítésére és használatára, ami azt jelenti, hogy közel lehet a kiadásra szánt verzió véglegesítése, majd pedig a frissítés közzététele. Ha a fenti kép hiteles, a P7 is megkapja az EMUI felület legújabb, 3.1-es változatát, amellyel a Huawei P8 tesztje kapcsán olvasóink már megismerkedhettek.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…