Kezdőlap Mobil Újabb szétnyitható telefon érkezett az LG-től

Újabb szétnyitható telefon érkezett az LG-től

3 perce olvasva
Újabb szétnyitható telefon érkezett az LG-től bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


A flipes telefonok egykor annyira népszerűek voltak, hogy még Jack Bauer is jóleső érzéssel csattogtatta össze szétnyitható telefonját két erkölcsileg vitatható akciója között. Aztán jöttek az érintőkijelzők, és a flipes telefonok gyakorlatilag eltűntek, egy-egy nosztalgiatelefont leszámítva. Ilyesmivel az LG is előállt már az elmúlt években, ilyen volt például a Vine Smart, most pedig egy kedvező árú szétnyitható kütyü érkezett a gyártó által felügyelt LG U+ szolgáltatóhoz.

 

Az LG Gentle egy Android 5.1-et futtató készülék, amely egy darab, 3,2 hüvelykes, 320 x 480 pixeles megjelenítőt kapott. A fedél alatt a négymagos, 1,1 gigahertzre skálázott Snapdragon 210 teljesít szolgálatot az Adreno 304-es IGP-vel, 1 gigabájt RAM-mal és 4 gigabájtos belső tárolóval egyetemben, amely microSD kártyával bővíthető.

Az LG Gentle egy darab, HVGA felbontású megjelenítőt és 4G modemet kapott
Az LG Gentle egy darab, HVGA felbontású megjelenítőt és 4G modemet kapott [+]

 

Az ilyen flipes nosztalgiatelefonok nem egyszer méregdrágák, az LG Gentle viszont a nevéhez mérten kedves, kedvező árcédulát kapott, Dél-Koreában 48 ezer forintnak megfelelő wonért lehet hozzájutni. A készülék energiaellátásáért 1700 milliamperórás akkumulátor felel. Az előlapra 0,3, a hátlapra 5 megapixeles kamera került. A készülék Dél-Koreában szerdától lesz megvásárolható. A nemzetközi piacra kerülésről a gyártó nem közölt információt, mindenesetre kicsi az esély arra, hogy mifelénk egyszer megjelenik hivatalosan.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…