Kezdőlap Mobil Ujjlenyomat-olvasóval érkezik az „Xperia Z5”?

Ujjlenyomat-olvasóval érkezik az „Xperia Z5”?

3 perce olvasva
Ujjlenyomat-olvasóval érkezik az „Xperia Z5”? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


Az Xperia M5 és C5 Ultra eheti bejelentése előrevetítette, hogy előbb-utóbb az Xperia Z5 és annak variánsai is megérkeznek, talán már a berlini IFA-n, bár hivatalos információ erre vonatkozóan még nem látott napvilágot. Találgatások viszont annál inkább, és a napokban kiszivárgott képek tovább színesítik az eddig sem unalmas kéminformációkat.

 

A fenti képen egy iPhone-t két ujjlenyomat-olvasóval ellátott, Xperia külsejű mobil veszi körbe, és bár a márkajelzések ki vannak takarva, alighanem Sony eszközökről van szó. A jobb oldali, nagyobb képernyőn jól látszik a szoftver, amely éppen az ujjminta rögzítését végzi, a bal oldali, kisebb képernyő pedig arra buzdítja a felhasználót, hogy helyezze az ujját a készülék jobb oldalán lévő bekapcsológombra.

 

A két készülék - talán az Xperia Z5 és Z5 Compact - oldalról lefotózva
A két készülék – talán az Xperia Z5 és Z5 Compact – oldalról lefotózva [+]

 

A második @vizileaks által közzétett képen oldalról lehet megcsodálni a két, eddigi ismeretlen eszközt, így tüzetesebben is szemügyre lehet venni a lapos bekapcsológombot, amely a biometrikus szenzort rejti. Az Xperiáktól megszokott formavilágtól ez a két okostelefon nem rugaszkodik el, és a kamerabillentyű is az őt megillető helyen van. Vajon tényleg az Xperia Z5-öt és Z5 Compactot sikerült lekapni? Legkorábban szeptember 2-án kapunk erre választ, ekkor tartja ugyanis nagyszabású IFA-s sajtóeseményét a Sony.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…