Kezdőlap Mobil Zenére kihegyezett telefont dob piacra a Marshall

Zenére kihegyezett telefont dob piacra a Marshall

3 perce olvasva
Zenére kihegyezett telefont dob piacra a Marshall bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
1


A Marshall Headphones névre hallgató brandet már ismerjük egy ideje, teszteltünk már tőlük in-ear fülhallgatót, most pedig egy telefont is piacra dobnak London néven, aminek legnagyobb érdekessége, hogy a gyártó szerint minden porcikáját zenehallgatásra tervezték.

 

Hardveres téren teljesen átlagos telefonról beszélünk, a 4,7 hüvelykes, 720 x 1280 pixeles, IPS technológiájú kijelzőt Qualcomm Snapdragon 410 lapkakészlet hajtja majd 2 gigabájt RAM-mal és 16 gigbájtnyi belső tárolóegységgel, ez utóbbi microSD kártya segítségével bővíthető lesz. A hátlapi kamera 8 megapixeles, az előlapi pedig 2 megapixeles lesz. Az akkumulátor 2500 mAh kapacitással várható, az operációs rendszer pedig Android Lollipop 5.0.2.

 

Zenére kihegyezett telefont dob piacra a Marshall

A telefon érdekessége a Wolfson WM8281 audio chip, amit még nem próbáltunk működés közben, de igen valószínű, hogy jó minőségű lesz, hiszen a Wolfson nevéhez nagyon jó minőségű DAC-ok kötődnek. A hangerőállító gombok helyett egy tekerőt használt a Marshall, ez jellemzően a DAP lejátszók esetén bevett szokás, ráadásul a mobil két darab 3,5 milliméteres jack csatlakozóval rendelkezik. A tetején található egy M gomb, aminek segítségével azonnal aktiválhatjuk a zenelejátszót. Az előrendelés már elindult, de augusztus 17-e előtt semmiképp nem startolnak a telefonok a vásárlókhoz. A Mashall mobil nem lesz olcsó: az ára pedig 5000 svéd korona körül alakul, ami átszámítva 165 000 forintot tesz ki.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…